Change2grow har knutit till sig seniorkonsulten Andris Zvejnieks, tidigare kommunikationsdirektör på Systembolaget, SAS Sverige, IBM Sverige och LFV Arlanda.

- Jag är riktigt glad över att vi funnit varandra och ser stora möjligheter till stark utveckling av change2grow med hjälp av ännu ett tungt namn i kommunikationsbranschen, säger Kicki Molin, VD.

Change2grow startade i februari 2013 och hjälper företag i faser av förändring att få högre utväxling av sina medarbetare, genom insikt, kommunikation och att skapa rätt beteenden.

Vår affärsidé bygger på att tydligt koppla insatser till affärsnytta och att stötta ledningen i förändringsarbete. Alltid med förståelse för vad som får människor att prestera, enligt den senaste hjärnforskningen. Vi arbetar både med kommunikation och ledarskap.

Andris Zvejnieks har sedan 1994 varit del av företagsledningen i LFV Arlanda, IBM i Sverige, SAS Sverige samt Systembolaget. Sedan 2012 driver han konsultverksamhet i eget företag, Communicate4result AB, med inriktning på strategisk kommunikation, intern kommunikation och kundnöjdhet.

- Change2grow och jag drivs av en övertygelse att lyckade förändringsarbeten bygger på djup förståelse för människors drivkrafter och företags affärsidé och mål. Vi brinner för sätt att stödja som leder till verklig beteendeförändring. Med våra erfarenheter och kompetenser är vi ett spännande team som jag ser fram emot att vara en del av, säger Andris Zvejnieks.

 

Andris Porträtt