Kicki Molin

Fokus

Kicki fokuserar på Talent Management. Förutom att attrahera, behålla och utveckla medarbetare är det viktigt att  mäta, förstå, utbilda för att se till att det händer. Hon bygger utvecklande kulturer hos sina kunder. En kultur som utgår från den nya hjärnforskningen om oss som sociala varelser sammanvägt i SCARF samt förståelse för människors drivkrafter och behov av att förstå varför.

Förstå, mät och följ upp oftare, mät och följ upp rätt saker, se mer på:

http://www.yesboxtalent.se/hr-verktyg/

 

Erfarenhet

Kicki har en fil.kand i ekonomi  från Uppsala universitet med marknadsföring och statistik som inriktning.  Hon har hon under 2000 talet utbildats till NLP Master, diplomerad workshopledare,  certifierad i analysverktyget DiSC, Sports Performance Coach och LAB Profile Trainer. 

Kicki har ett förflutet som elitidrottare i simning och Modern Femkamp, där mental träning, fokus och målbilder varit en stor del av vardagen. Hon har alltid haft ett stort intresse för siffror och människor. Dessutom använder hon ofta sin erfarenhet från att under två  företagsuppköp arbetat som VD. Hon har gedigen erfarenhet av analys, mätningar  och ledarskap. Kicki är dessutom ordförande i Modern Femkamp Sverige, ordförande i NLP Awards, och styrelseledamot i Städa Sverige.

 

Motto:

"Framtiden byggs inte av individer utan av en unik kombination av människor"

Epost: kicki.molin@yesboxtalent.se
Tel: 0709 – 95 70 15

Kicki Molin Färg Litet