Marianne Rudolfson

Erfarenhet

Marianne har mer än 20 års erfarenhet från ledande kommunikationsbefattningar bl.a. som kommunikationsdirektör inom läkemedelsbranschen. Hon har bl.a. framgångsrikt lett kommunikationsarbetet i flera stora fusioner. Hon har också en bred erfarenhet av att arbeta med varumärkesfrågor, värderings- och kulturfrågor och hur dessa frågor påverkar företagets resultat.

Fokusområden

Marianne är en person som brinner för förändrings- och utvecklingsarbete och vad kommunikation kan göra för skillnad. Hon är en engagerad och inspirerande person som leder och fungerar som rådgivare i förändring med ledarskap och kommunikation som specialitet. Hon föreläser, håller workshops, utbildningar och tar fram strategiska planer. Marianne arbetar även som affärscoach där hon coachar individer och grupper. Hur kan du fokusera och uppnå bättre resultat som individ och ledare?

Det ställs stora krav på företag och ledare idag och förmågan att leda och kommunicera i förändring blir allt viktigare. Det har visat sig att framgångsrika företag och ledare har förståelse och förmågan att använda dessa tre framgångsnycklar och får dem att samverka för bästa resultat.

Utbildning

Marianne är utbildad på IHR och RMI-Berghs, Diplomerad Affärscoach inom ICF, diplomerad workshopledare och certifierad i analysverktyget DiSC. Hon är också medlem i Close chefsnätverk och Close Advisory Board, ansvarig utbildare inom Styrelseakademin, medlem i ett större antal chefsnätverk och mentor för lovande yngre kvinnor inom BPW.

Epost: marianne.rudolfson@change2grow.se
Tel: 0704 – 66 32 93

Mariannesmall